‘Een reis naar de Oase’ en ‘Vlieg, zwem en dans’

Een Reis naar de Oase- een interactief concert voor kinderen tussen 2 en 6 jaar.

Ga mee op een spannende reis met de dieren van het Kwetterbos. Naar een plek waar de chocoladeletters en ijsjes aan de bomen groeien en waar alle dieren de hele dag feestvieren. Om er te komen gaan we een boot bouwen, een regendans doen, door de oceaan roeien en de woestijn trotseren om aan te komen bij de Oase uit de droom van Pim de ezel. Feest mee, spring hoog en kruip laag over de grond, dans snel of beweeg heel langzaam en zing uitbundig met je armen in de lucht; bij dit kinderconcert doen alle kinderen mee!

De voorstelling is geschikt voor basisscholen, kinderdagverblijven, theaters, bibliotheken of andere gelegenheden waar men hun kind op een leuke en educatieve manier met muziek in aanraking wilt laten komen.

De voorstelling wordt in trio met gitaar en percussie gespeeld maar kan ook worden uitgebreid tot een volledige band en duurt max 40 minuten.

1200 profiel derde

De trailer van de voorstelling:

 

Vlieg, zwem en dans

Samen met Iris Doggenaar heeft Babette liedjes geschreven voor jonge kinderen waarbij de zintuigen worden aangesproken. Tijdens ‘Vlieg, zwem en dans’ gaan we de elementen onderzoeken aan de hand van de liedjes. Hoe voelt de wind? Hoe beweegt water, samen aarden en bewegen als een vlammetje

We zullen dansen, spelen, voelen, zingen en luisteren zoals tijdens een echt concert.
De muziek is afgestemd op de jonge oren en beleving van kinderen vanaf 1,5 tot 4 jaar.

 

tabla baby

 

In 2014 is de muziek cd van Het Kwetterbos uitgekomen.BJ-Kwetterbos-CD-Albumart-front-s

De muziek die op de cd staat is ontstaan tijdens de peuter- en kleuterlessen van Babette Jane en is onderdeel van de voorstelling ‘Een reis naar de Oase’.

De afgelopen 7 jaar is een programma en voorstelling ontstaan waarin fantasie en beweging centraal staan.

De cd is perfect te gebruiken bij activiteiten op bijvoorbeeld kinderdagverblijven en als muziekles in groep 1 en 2.

U kunt de cd HIER bestellen.